Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Järnklack och stöveltramp




Stöveltramp stöveltramp
Illalukt och fotsvamp

Kamouflage i buskage
Där de finns att tillgå


Stöveltramp stöveltramp
Illalukt och fotsvamp

Kulor och gevär
Bomber och granater

Granater briser
Döden huserar

Stöveltramp stöveltramp
Illalukt och fotsvamp

Rädsla ligger som en dimma
Knarkande de avtrubbade stimma

Pulver som löser deras egen fruktan
Avtrubbade från hemmets suktan

Stöveltramp stöveltramp
Illalukt och fotsvamp

Dödar först frågar sen
Dödar sen och om igen

Stöveltramp stöveltramp
Illalukt och hjärnanskramp




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-05 16:56



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
skrämmer upp ordentligt...bra grepp där...tänker både om det ena o det andra omkring mig...det är nåt på gång...bra OCH dåligt är jag rädd
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO