Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturen råder, på gott och ont....


Vulkaner och sammanbrott

Vulkanen på Island
Är naturens sätt att visa
”vem som bestämmer”

Oljeläckan i Mexikanska golfen
Är ett naturens sätt att visa
Vad besinningslös snikenhet
Leder till….

Förr

Eller

Senare




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-02 12:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gå in på www.aletheia.se och läs Alias!

Applåder!

2010-05-18

  anits VIP
Här har du absolut rätt...
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO