Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal, men grym "nyhet"


Den afrikanska kontinenten



Den afrikanska kontinenten
Delas upp med hjälp av passare
Penna och linjal
Den delas upp med Europas
”Storfurstar”

De sitter i grupper
Och de tar ingen som helst hänsyn
Till urbefolkningen
Inte till dess natur
Bara till hur mycket de kan stjäla
Från "kolonialländerna"….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 187 gånger
Publicerad 2010-05-07 19:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dessvärre har dessa skapat enorma problem.
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO