Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en "gammal" men sann, nyhet...


Utan hänsyn



Den amerikanska staten
Säljer och ger bort
Mark som de aldrig ägt
Men som ägts och bebotts av indianer i tusentals år
Eller mer

Men man tycker inte att indianerna
Är mer värda än djur
Och djuren har man heller inga bekymmer med
Att utrota heller

Indianer är bara ett problem
Liknande ett berg som man måste göra tunnel i
Eller ett träd som måste huggas ned
En wigwan man kan elda upp
Även om den är full av barn




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger
Publicerad 2010-05-07 19:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Samma mentalitet som nazisterna.
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO