Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om sinnet rinner över........


"Konvulsioner !"

Konvulsioner !
När man exploderar
i sitt inre ,eroderar
när oron frekventerar
sin olust ventilerar

Konvulsioner !
Ett olustigt tillstånd
märks ,t o m, på avstånd
inget man eftersträvar
snarare, man bävar

Konvulsioner !
Kan drabba alla
i "svarta hålet" man falla
klättra upp är svårt
fallet är hårt

Konvulsioner !
Ett övergående problem
kan ge vissa men
men när man dem besegrat
man problemen förseglat
på fast mark man står
livet vidare går.......

-----






Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-02 14:58



Bookmark and Share


  firefire
intressant...och hur explosioner kan få så olika betydelser i lust och olust kommer jag att tänka på...nice text..
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska