Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont

Tryck din mun mot min.
Nästan smärtsamt, hårt och vått.

För kärlek gör ont.




Bunden vers (Haiku) av LejonLarm
Läst 542 gånger
Publicerad 2005-11-10 08:53



Bookmark and Share


    trembling_blue_star
ja, kärlek gör ont.. så ont, så ont ibland.
men du är kärlek. och du gör mig inget ont.
sån himla tur man kan ha!
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

LejonLarm
LejonLarm