Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min dotter


När lillan kom till jorden

När lillan kom till jorden
det var en kväll i november
varje dag jag vaknar
är en välsignad dag
en snöig novemberkväll
för att minnas den lycka jag kände
när lillan kom till jorden




Fri vers av Hero76
Läst 162 gånger
Publicerad 2010-05-02 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hero76