Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt mål

Väntar du dig ett underverk
tiden går
du prövar dina vingar
du är på väg
inget stoppar dig

men stanna upp
har du nått mål
i ditt liv
du måste satsa
allt i livets spel
har du ett mål
ge ej upp

din villja
din tro
tar dig dit




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-02 19:20



Bookmark and Share


  Anna*
Väldigt snyggt! Uppmuntrande! Starkt!
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna