Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina röda skor

Går på stan
i mina röda skor
solen skiner
jag har en plan
när jag går gatan fram
då vet alla vad jag vill

går in på ett cafe
sätter mig vid ett bord
höjer blicken
ser en man
han ser på mina röda skor
glansen i hans ögon är underbar

mina röda skor och jag har en plan




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-02 19:26



Bookmark and Share


  Louisedottern
Röda skor är det vackraste som finns! Denna text var också vacker!
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna