Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Civilisationen anländer



Ett av de första sakerna som
Den s k civilisationen
Tillför till de ”nya länder”
Som man annekterar eller samarbetar med

Är vapen
Det har alltid varit vapen
Det är vapen för att kontrollera ”undersåtarna”
Eller för att kriga med dom
Eller kanske allra helst

Leverera till olika grupper som krigar med varann
DÅ har den västerländska ”civilisationen”
Gjort sitt inträde….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger
Publicerad 2010-05-03 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO