Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Afganistans nya herrar



Flytta er och ge plats
Afganistans nya herrar
Ska bygga sina palats
Av pengar de stulit som var till för hjälp
Till folket….

Istället för skolor
Så byggs det hus i storlek som ingen av oss sett
Med pengar som tjuvarna i regeringen sej försett
De kostar inte dem ett enda uns svett…

När de nyrika herrarna sej berett
En ny värld, för de nyrika
En värld där man inte sett
Så mycket medkänsla eller annat
Som om utvecklingen stannar
Och man med att bete sej som fan
Ger ny plats för en jävla taliban….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-03 16:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Allt detta startades genom att Sovjetunionen invaderade landet.
Då öppnades en Pandoras ask.
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO