Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sköna stadsparker -reducerade naturliga tillhåll för folk och fä


Tankar i tillvaron

Gungor och rusch-kannor åt de små
Barntramp
Inte gång, Inte spring,
Bara i ett ändlöst fall framåt..
...Flåsandes tekniker
Bomben,raketen,missilen,kulsprutan,feministen,kvoteringen eller va ungarna kallar det när dom åker på magen eller stå-gungar.

Kommer detta allt till mig på bänken vid dammen.
Ljudet översätts hos mig till ett möjligt eko av den kosmiska bakgrundsstrålningen.
den krashen var nog så mycket mer försvinnande en denna påminnelse av begynnelsen och ännu Mer skakande än ljudet jag hörde efter jag satte mig ur drömmen i natt.

Kvinnans barm här nu gående förbi till talar mig ,
dekotagetet har jobb och är ej längre leksak eller accessoar.
med Händerna på barnvagnen går stegen som jag gillar 'poetry in motion'

Hennes man behandlar henne väl.det ser jag på hennes klädsel som hon har haft tid och sy själv.

Björkvin görs på björksav som utvinns nu när tjällen brutit och bladen börjar spricka.
en vinöppnare,ett sugrör,och en PETflaska

barträdens kåda kan man alltid tugga, lukten sticker lite i näsan.

Tidens flod fylla mig
strålning fortplanta mig




Fri vers av m-in
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-03 10:46



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Kontrastrik ögonblicksbild! Klart läsvärd!
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

m-in