Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför kämpa emot kärleken?

Ja, det gör ont

Du har rätt

Det gör ont
att älska

Fast, egentligen är det inte
kärleken som är smärtan

Det är mitt tvivel, min ångest
för vad den ska leda till

Min oro för framtiden

DÄR är min smärta

Inte i kärleken

Släpper jag kärleken fri i mig,
låter jag den bara få vara där

Fylls hela jag med
känslor av
upprymdhet,
lust och gädje

Varför kämpa emot kärleken?

Jag lägger ned mina vapen

Jag älskar...

Oavsett vad som helst

Frid i mitt inre




Fri vers av Amorina
Läst 569 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-05-03 14:41



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra!
2010-12-01

  aol
underbar poesi
2010-05-03

    Bodil Sandberg
En fantastiskt gripande underbart vacker dikt..jag blir oerhört berörd..ja dax att lägga ner vapnen coh slappna av i det varande!!!varma applåder!och sparas tack!!
2010-05-03

  stenen/ Yv Ericsson
Vilken bra dikt!
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina