Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagvrängarna får svar på sina övergrepp



Den dan man dömde en man
Som skyddade sin boskap mot varg
Till fängelse
Så satte ”rätten” sej över lagen….

Där var slipsbanditernas dom av dumhet
Som att öppna en dammlucka av varghat
Det är det som samhället nu får ser
Och faktiskt förtjänar

Får inte människan skydda sin tamboskap
Som människor gjort i alla tider
Så har de klivit över den linje som kallas
Etik, moral och förföljelse av människan




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 125 gånger
Publicerad 2010-05-03 16:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De där politiskt korrekta vargvännerna är en samling töntar som saknar verklighetsförankring.
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO