Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I trons sköld.....vem tror?


kyskhetslöfte

Vara fin flicka.....
hålla sig inom ramarna, inte svära inte dricka.
Vara fin flicka.

Vara fin flicka......
inte tänka fula tankar.
Hela kroppen av lust bankar.
Vara fin flicka.

Vara fin flicka.....
I trons makt.
Vara fin flicka,,,,,
för det har ju mamma sagt.




Fri vers av robertaflack
Läst 218 gånger
Publicerad 2010-05-03 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

robertaflack