Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem vet om, när eller hur...


En fråga, bara sådär...

Vem är du
som på mig
ser

kalla ögon
munnen
ler

varför utsätter
jag mig


bedöms, granskas
en
stund

sen får
jag


valmöjlighet
oss ger en
chans

plötsligt falla
in i
trans

gemenskap skulle
kunna
byggas

men hur ska
trygghetens hus
byggas?

Tillitens golv
vänskapens väggar
kärlekens tak

satsa och ge
snart ska du
se

livets essens
kommer oss
fylla

finna den
som glädje ger
till vi blir
mylla

Är detta en realitet
finns det någon
som verkligen
vet?






Fri vers (Fri form) av Solgladje
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-03 20:25



Bookmark and Share


  Anna*
Jag överger inte förhoppningen om att det finns och att det är en realitet trots att upplevelser och erfarenheter talar emot det.
2010-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje