Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så det kan bli, första mötet...


Mötet


Du lockade
Smilade
Förförde

Med ord
Vackra
Smäktande

Skrivandets konst
Retsamt
Glidande

I sinnets
Trängtande
Törst

Så stod
Du
Där

Äntligen, möte
Doften
Stilen

Bedrägligt lugn
Genomträngande
Fasa

Skakande och
Darrande
Vacklande

I säng
Bredvid
Alkolholträskets

Halvfyllda burkar
Flaskor
Tröstlöshet…

20/5-2010




Fri vers av Solgladje
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-24 21:00



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, så det kan bli ... du beskriver det bra
2010-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje