Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är?



Likt dimmorna kring Avalon
Höljs min väg i livet
Vart jag är på väg
Ingenting är helt givet

När jag nya vägar prövar
Nya beslut tar
Öppnas nya dörrar
Nya människor omkring mig far

Vad är förutbestämt
Vad är redan klart
Vad är mig givet
Vad bestämmer jag

Förvirring råder i stort
Vad blir för mig gjort
Hur kan man bara veta
Ska man sluta att leta

Jag tror jag blir ledd
Att jag alltid är sedd
Av krafter ej synliga
Men ändå mycket tydliga

Jag tackar varje dag
För att mitt liv blivit så bra
Många utmaningar har jag haft
Som till slut bara stärkt min kraft

Önskar ännu hitta någon bra
Som mitt sällskap gärna vill va
Segla, åka skridskor, dansa
Men, hur ska man våga att åter chansa?

22/2-08




Fri vers av Solgladje
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-31 20:02



Bookmark and Share


  Anna*
Relevanta frågor och farhågor
2010-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje