Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man funderar...


en fråga

Såsom dina ögons
strålande ljus
skapar gensvar
i mig

strålar ljuset
genom mig
till dig

ett frågetecken
väcks inom
mig

vad säger
dina ögons
ljus

vad, vad
vad, vad, vad
???

allt eller
inget
???




Fri vers (Fri form) av Solgladje
Läst 345 gånger
Publicerad 2010-05-09 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje