Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:\'(


Lögnerna !


Och lögnerna staplas upp i milslånga staplar
Det vinglar
Och när de faller
Så gör jag det också




Fri vers av Angelina
Läst 484 gånger
Publicerad 2005-11-10 11:40



Bookmark and Share


    Roger Magnusson
och när dammet slutligen lagt sig
och staplarna är borta
är det enda som finns kvar

du

och är det inte det du längtar efter?
2005-11-30

    ej medlem längre
Så är det. Nu var det länge sen det hände mig men.... inte bra o ljuga :-/

// Ajjabajja
2005-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Angelina