Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om en "incident" inte "så långt bort härifrån alls "......


Censurerad !?

Censurerad !
I nacken tagen !

Censurerad !
Utsparkad från "läsarhagen" !

Censurerad !
Föll inte "chefsskapet" i smaken !

Censurerad !
Har väl , aldrig, sett på maken !

Censurerad !
Många "likalydande" sluppit saxen
men JAG var, tydligen, "maxen"
för UT åkte mitt skriveri
har uttryckt mitt bryderi
får se om svaret upp dyker
eller ,kanske , DETTA med, ryker ?

Censurerad !
Men OM ni läser på dagböcker
så SKINGRAS alla töcken
DÅ förstår ni VAD som timat
och, varför, jag så illa grinat !

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-03 21:04



Bookmark and Share


  aol
gillas bra skriftat, ler lite
2010-05-03

  lycksele
"Censurerad !
Har väl , aldrig, sett på maken !"

Nää, inte jag heller kan förstå och se maken till att censurera det där. Det visar att även redaktionen består av mänskor. Och den ofelbara, perfekta mänskan har varken DEN JÄVLA SKITGUDEN eller nån annan lyckats fixa ännu.

"Om den "Kvalitetsdebatt" som vissa lyxlirare och annat löst folk envisas med att driva här, en PLÅGA för oss andra..."

Jag kan inte se något i den här texten du har i din Dagbok, som skulle motivera en bortplockning.
Men det är klart, jämför man med vad folk här är beredda att raderar och blockera för, så är din text ganska så tung.

vänligen lycksele
2010-05-03

    Max Poisé
Maxat oflyt i systemets kretsar kanske?
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska