Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gästspel bara..




Vilande i dina händer

 

jag vilar mig i din kärleks trygga sköte

låter det enkla beröra mina sinnen

en omväg och ett vardagsmöte

bevaras av nedskrivna minnen

 

jag lägger mina osminkade kinder i din händer

kysser dess insida smärtsamt och hårt

jag tar en dag i sänder

kanske jag berättar om det som var svårt

 

för jag har svalt mina tårar utan ord

låtit själen gömma mina sår

en vacker ängsblomma under jord

nu hon i grön klänning står

 

 

Epione-10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Epione VIP
Läst 519 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-05-06 13:59



Bookmark and Share


  Ullagulla
åh den här tyckte jag om......visar din sårbarhet och din vilja att våga lämna ut dig.....tar den till mig....kram
2010-07-21

  Sinuhe
Vacker och sorgesam. Rim gillar jag, rytmen har jag en del synpunkter på
2010-06-17

  Njord
Underbara text känns som en psalm.
2010-05-19

  Blåbäret
avskalat och nära det levande och betydande...och med en så vacker klänning...
2010-05-10

  Miss Mod
En lugn skönhet växer fram ur detta.
2010-05-08

  ~Leonardo~
En öm stillsam dikt...man vilar mjukt i dina ord.
känner igen denna ängsblomma...
2010-05-07

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart
2010-05-07

    ej medlem längre
Så vacker! Om närhet och sårbarhet..
2010-05-06

  erkki
En sorgesam, reflekterande, längtande vår- och kärleksdikt. Den innehåller väldigt många finstämda tankar. Den sitter kvar. Varför bara ett gästspel?
2010-05-06

  walborg
Samlat, klokt, nyanserat och balanserat - får så mycket fina känslor av denna fina dikt.
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP