Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag i maj 2010


Kövra byskola

Skolgård. Barntom.
Flagga. Vajande.
Träd. Växande.

Klocka. Ringande.
Utkommande. Myllrande.
Barn. Växande.




Fri vers av stenhur VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-04 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP