Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta

Ett hjärta
ska bära så mycket
kärlek
smärta
sorg
lycka

listan kan göras lång
finns alltid plats
även det man inte vill ha
i sitt hjärta
det som gör ont
ont in i själen
så finns det ändå kvar

nån mening är det ju med det
i sitt hjärta ska både
det man mår bra av
och det som gör ont
finnas
ett hjärta som
håller om allt
på ett sätt som är bra just
för dig




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-04 10:04



Bookmark and Share


  Anna*
Hjärtat är det centrala i allt ... gäller att hitta det som är bra just för mig ♥ Tack!
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna