Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man nu ska ha högtalare


Om man nu ska ha högtalare

På en tågstation

Och ”lämna information i”




Varför kan man då inte se till

Att det som går ut därifrån

Hörs


För oftast s här man bara att

”nån säger nåt”

Men inte vad dom säger…


Vilket borde vara själva ”meningen” med allt….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger
Publicerad 2010-05-07 05:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO