Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda nejlikor


Ser en film där han kommer hem med blommor
Kallar dom rosor…

Men hon tar dom slår han i ansiktet
Och säger att det är nejlikor


Jag gjorde nåt liknande en gång
Jag köpte en bukett, jag var på kanonhumör
Hade nyss får pengar från en affär
Som var rätt bra

Köpte blommor och ”frun”
Och när jag kom hem så säger eländet
Ja den fru jag då hade
”har d köpt begravningsblommor”

Jag köpte aldrig mer blommor åt henne
Kanske jag gör det, på begravning
Jo det gör jag nog
Om jag tror hon ser
De ska blir ”röda nejlikor”
Om de finns såna då

För de är ju ”begravningsblommor”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger
Publicerad 2010-05-06 19:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker jag inte det är...
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO