Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssar



Telekyss, ”puss puss”

sms kyss ”puss älskar dej”

FAX, för de som har KYSS

E-mail kyss, kanske en bild

msn kyss, absolut en bild, rörlig



Pluta med mun
Se menande på den man söker kontakt

Slängkyssar
Man liksom skickar den ”i luften”

Kyss på kinden, som en vän

Kyss på munnen, snabb, kort, invand

Kyss på munnen lite längre
Lite kärlek, lite tanke

Mer kyssande tid… mer passion

Lång kyss

Sugande kyss med känsla

Kyss med tunga i munnen som virvlar runt

Passionerad kyss, en som man inte släpper
Man klär av sej, börjar kanske älska
Innan men av ren andnöd måste släppa
En stund för att, just andras
”kärlek och luft”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-05 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO