Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svanberg


Svanberg
Den gamla ”Ericsson” slaktaren

Är styrelseordförande numer i BP

British Petrolium

Han vägrar ge intervjuer….
Man kan undra ”varför”
Eller?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-05 16:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Jo, visst kan man undar
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO