Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myggmedelsungen


”Mr Li”

talades det om på TV:n

och denna djävla ”Mr Li”



Är närmast en Gud, för sina anställda
De ställer sej nästan på knä
I alla fall verbalt

Det är riktigt, riktigt vidrigt
Att höra sån typ av dyrkan
Som om det var 1700 tal
Och man ”backade ut från kung sol”
För att inte vända sej från honom

Mr Li ”kungen av myggmedel”
Miljardär på myggmedel
Har köpt sej
Respekt
Ett gammalt hotell…
Och försöker plantera in ”kinesisk tradition”
I vårt land

Vem vet, kanske försöker han köpa hela landet
För sitt djävla myggmedel
Vilken tur att älvkarlens gamla hotell
Ligger så nära Gysinge där
Sveriges myggtätaste område finns
Kanske kommer Mr Li med erbjudande om att
”Gratis myggmedel åt alla i Norruppland och Gästrikland”

”Sila mygg, svälj kameler”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-05 03:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag brukar inte gnälla men nog ser det malplacerat ut alltid... passar inte in i miljön.
2010-05-07

  Larz Gustafsson VIP
Li har förstört en del av min hembygd med sitt äckliga draktempel.
Hoppas det brinner ned.
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO