Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vanns andra världskriget


En gång tillfrågades en tysk tänkare om
”när vanns andra världskriget”

Svaret blev:
”När man började prata engelska i Amerika”


Numer har Kalifornien guvernör
En engelska som låter mer tysk
Än nåt annat…

Så om det blir krig igen
Så ligger det närmare…
Med en tysk seger
Lyssna på Arnold så hör ni




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-05 03:10



Bookmark and Share


  KrutOla
Ja, ett krig är förlorat i samma minut det börjar.
2010-05-05

  Larz Gustafsson VIP
Österrikare dessutom, precis som...

"California über alles", som Dead Kennedys sjöng.

Krig har som jag ser det inga vinnare utan enbart förlorare.
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO