Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Henry Miller

Min kompis läste Henry Miller
och sa att allt var meningslöst
att knulla var meningslöst
kärlek var också meningslöst sa han

Har Miller skrivit det, frågade jag
Nä men Sartre, sa min kompis

När vi behövde pengar
letade vi i rivningskåkarna
för ett bra elektriskt element
fick vi tre flaskor vin
och ett paket cigaretter

Nästa dag
var allt meningslöst igen




Fri vers av Akke
Läst 242 gånger
Publicerad 2010-05-05 10:29



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Att hitta en anledning att få supa. Helt enkelt. Smart och rolig text som inte hymlar.
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke