Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brita o Povel



I himmelen
denna afton

Brita och Povel
håller hov

bjuder på Fat Mammy Brown
och Povel lirar piano och plirar fryndigt under sin brokiga hatt

fingrarna går som i forna tider
Brita hon sjunger med sin djupa alt

deras duo inrymmer allt...

Mitt i all glädje, en djuplodad sorg
vila i frid; Brita Borg




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-05-05 11:43



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Fin hyllning till kvalitetsartister!
2010-05-26

  aol
blev rörd
2010-05-07

  ULJO
Fin hyllning till en fantstisk revyartist.
2010-05-06

  lycksele
Nog är det ett fint minne du bjuder på, Anders.

Sen tar jag det som en skön fantasi. Det finns ingen sån himmel. Himlen är för fåglar och moln som seglar förbi.
Likväl som det inte finns nån som tror på att komma till havet när dom dör, så måste vi vara modiga att inse ett kallt faktum.

Förr la man med stenåldersyxan i gravarna.
Andra balsamerade de döda för att de skulle ha evigt liv.

Om vi verkligen trodde, på allvar,
så skulle Povel Ramels grav varit dubbelt upp för att han skulle få med sig pianot.

Tack för din dödstext.

"Den som räds att dö
och inte vill acceptera slutet
har nog inte levt tillräckligt
medans livet pågick"
2010-05-06

  stenen/ Yv Ericsson
det var fint det du skrivit. jag fick tår i ögat.
2010-05-05

  Eva Helene VIP
Blir rörd och glad över din fina text! Tack för att du uppmärksammar dessa fantastiska artister en dag som denna, då vi speciellt tänker på Brita!
2010-05-05

  lodjuret/seglare VIP
lågmäld och lättsam hyllning
sedär en sorts tårta med fyllning
2010-05-05

    Niklas H
fin hyllning
2010-05-05

  © anakreon VIP
Det vackert tänkta
är det vackert skrivna.
Calle
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP