Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Islossning

Vintertiden går på slutminuten
Isen på min sjö är sönderbruten
vågor viskar där med ljusa röster
går mot väster sen mot öster

Dom har faktiskt ingenting att vinna
men dom tycker vattnets hinna
måste krusas och få buktas
när dom inte längre utav isen tuktas

Och jag fylls av bilderna som speglar
frigörelsen från alla reglar
härlig lust att släppa loss

låta vinden gripa tag
bryta vinterns sarkofag
starta islossningen inom oss




Bunden vers (Sonett) av stenhur VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-05 15:26



Bookmark and Share


  walborg
Härliga associationer ger denna ljusa vårdikt!
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP