Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två sidor av mannen

Med mitt ena öga är du en kvinna jag vill tränga in i
Med mitt andra öga är du kvinnan jag föraktar

Jag vill inte ligga med huvudet mellan dina ben
Titta upp i din slida och tänka
Här ska jag penetrera

Jag vill titta upp i en slida och tänka
Här ska jag älska




Fri vers av DC
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-05 18:45



Bookmark and Share


  bergsdotter
tänker samma som personen nedanför,
det beror nog lite på humör vad man är ute efter
med personen för du kan göra båda med en person
du älskar men bara det ena med en person du inte.
Så beror nog på vad man är ute efter och vad man känner
för. Fick jag välja så skulle jag välja båda, det blir två helt
olika saker och jag gillar när det är lite variation men med
samma person och nu börjar jag babbla så avrundar här,
jag tycker om det du skrev, det var fint !
2010-06-17
  > Nästa text
< Föregående

DC
DC