Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snacka om missad information



80% av talibanernas offer
är oskyldiga civila

ändå är det just dessa
SOM vinner mer och mer
Sympatier…

Snacka om missad information
Från de ockuperande




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 185 gånger
Publicerad 2010-05-06 03:43



Bookmark and Share


  lycksele
Hörru, LassO.

Har du fått den informationen från säker Talibansk källa???


.. att dom vinner fokets sympatier menar jag.
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO