Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systematiserat kvinnoförtryck


Systematiserat kvinnoförtryck


Talban i Afganistan


Men Gudruns Spyrman kalla rsvenska män

För talibaner



Märkligt kvinnor i andra länder
Drömmer om att ha en ”svensk man”


Gudrun skulle kanske behöva ha
En egen taliban, ett tag




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-06 19:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
:-)
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO