Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta glädje...

När den kommer nästa gång
skall jag måla upp den på väggarna
i alla rum, tänk att jag var så dum
att jag inte fattade det när den kom
innan den vände om...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 684 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2010-05-06 09:28



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Äkta gläde....den kan man både måla och tapetsera med....
visa ord Ewa
2010-08-18

  Blåbäret
står beredd med penslarna doppade i orange och rött så det inte går att undvika!...
2010-05-11

    Ytse
Det är verkligen sant! Mycket fin och tänkvärd dikt.
2010-05-11

  stenen/ Yv Ericsson
Det där känner man ju väl igen! Att man inte fattar..Bra text!
2010-05-11

    Kimmfarare
Rolig, sägande och driftig.
2010-05-10

  aol
underbar skrift
2010-05-06

  Eva Langrath VIP
Underbara klokord min kära vän, jag målar genast mina väggar med dem.
2010-05-06

  En strimma av guld
Ett ögonblick av färg som speglar den glädje du känner. Vilken färg väljer du då?
2010-05-06

  limerick
Så bra att äkta glädje
på väggar fästa
så sprids den även
till din nästa.
2010-05-06

    tramp
En god tanke detta
Då blir det den den glädje som varar
2010-05-06

    MaryMo
Ja, så är det oftast! Vilken underbar bild du målar upp, med väggar målade i glädje! Vill ha! ;-)
2010-05-06

  Louisedottern
Haha! Oj!
Vilken sanning du får fram med de här raderna. Man lyckas alltid vara blind när det man söker äntligen finns framför ens händer.
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt