Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro och hopp...



Tro
och
hopp

är det egentligen
samma

sak?




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-06 09:52



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
ja jag TROR att det är så jag med! Men jag tror bara att jag är säker!
2010-05-06

  walborg
Tron är starkare än hoppet - tro är att veta att något är.
2010-05-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Har Du tron
är ju det den
som gör att
Du vågar hoppas
att det igen en gång
till ska: Knoppas och
Ditt liv ska toppas!
******************
2010-05-06

  Anders Nordlander VIP
Vad har han för telefonnummer?
2010-05-06

  Ulf Popeno
Du får fråga Patrik Sjöberg.
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP