Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan av att vara singel


Saknad

Jag saknar
att höra orden
Jag älskar dig
Att känna en hand runt magen
En värme sprida sig innanför
och en trygghet infinna sig
vet inte hur länge
ensamheten kommer vara
men jag saknar
kärleken




Fri vers (Fri form) av Azaleth
Läst 513 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-06 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Azaleth