Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Dean R Koontz's Watchers (Väktare) 1988, en av alldeles för få filmatiseringar.  RIP Corey Haim http://www.youtube.com/watch?v=5SXIbJ2MCJ8




Aforism: Melankoliska Kvällar

~*~

...att titta på 90-tals TV
och se på IMDB
vilka som fortfarande finns med oss

LPWJ 05/05/10

melankoliska kvällar
att titta på 90-tals TV
och se på IMDB
vilka som fortfarande finns med os



Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-06 22:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2010-05-10

  Miss Mod
Vissa har kortare tid, men sätter starka spår.
2010-05-08

  L Patrik W Johansson VIP
ja han var barnskådis mellan 1985 och 1989 med ett gäng andra när jag var tonåring till de yngre tjugo

en annan nyligen var ju Brittany Murphy
som dog av samma medicinöverdos som Michael Jackson o Heath Ledger
som jag tycker borde totalförbjudas, lagligt heroin kallat medicin

och Natasha Richardson, Liam Neesons fru, för att inte tala om Patrick Swayzes cancer

och de är bara "de yngre"
var ett tungt år ifjol

Be well,
LPatrikWJ
2010-05-07

  thyra
Många stora stjärnor finns inte med oss längre, trevligt att minnas, men samtidigt ytterst vemodigt! Fint skrivit!
2010-05-07

  aol
så sant man kan få den där mellankoliska känslan över tid
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP