Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Eddie Medusa


i brännvinstider

en stor grogg
vore något
att få blodet
att pulsera
i den förbannade
majfrosten
men det kommer
alltid
någon förbannad
skenhelig jävel
och viftar
med någon bestämmelse
eller ordningsstadga
eller va
fan som helst
och ropar korsfäst.
åt helvete mä er
eller med andra ord
åk hem.
och är det varmare där
kanske jag följer efter
om inte annat
så för
att slå ihjäl er




Fri vers av tom boreland
Läst 402 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-06 22:49

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Viking Holmström
Den satt bra! Grymt bra skriven!
2010-05-22

  Carola Zettergren
Eddie skulle säkert uppskattat den här, men kruxet är ju att han är död, det blev nog lite väl många och stora groggar där, är jag rädd!
2010-05-08

  ***Wicke***
Låter inte alls tokigt att få något värmande innanför skjortan denna härligt ljumma,soliga majdag
2010-05-08

  Elwania
javisst en och annan högrövad besserwisser
förtjänar sig nog en vinge
2010-05-08

  Trädflickan
Ta du den där groggen och bli som en människa. Åtmintone blir du gladare för en stund. Så blir det varmt och gott i majfrosten.
2010-05-08

    Tea Alex
Oj jag tror att någon är på dåligt humör...? Rak och ärlig text!
2010-05-07

  Catharina Edin VIP
slå ihjäl, ja, det borde vara lagligt ibland.
2010-05-07

  Johan Bergstjärna VIP
Ord och inga visor, bra!
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland