Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi av Anders Nordlander 16 feb 2007


LÖGNEN - sanningen



Ibland kan det vara skönt att leva
i villfarelsens land,
bara njuta av lögnen som man anar är
en lögn, fast inte säkert.
Ibland är det bäst att inte leta sanningen,
inte rota i det som gör ont.
Ibland kan själva letandet,
dra med sig en massa bråte på vägen
som inte hör till.

Det är bara det att sanningen har små ben
som ibland hinner upp en och kommer alltid
vid fel tillfällen.
Men det får man ta om man valt
det att ha det så.
Kommer sanningen med osanningar...
får man bjuda den på kaffe.






Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2010-05-06 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP