Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man tror att man kommit över ett ex men vill ligga för att slippa köpa grisen i säcken någon annanstans


Får väl skylla mig själv.


Det måste vara höga pollenhalter idag
Det blåser och det kliar
”den som ger sig in i leken får leken tåla”
Jag äter en plopp som är delad itu
Som gjord för två
Så löjligt

Jag växlar snabbt mellan låtarna
Inget tycks fånga min uppmärksamhet idag
”vi kan väl bara njuta”
Mannen bredvid mig skruvar på sig
Den här tunnelbanan är överbelastad
Och jag är sen

Jag har 277,5 högskolepoäng
Och nu sitter jag på kommunen
”det skulle bli så svårt med kompisarna och allt”
Jag är den snygga snärta praktikanten
Men min dörr är stängd
Jag vill inte fika

Jag tog bort 53 facebookvänner igår
Jag vill bara ha kvar de som räknas
”du är så jävla bra på att suga”
Tror inte jag orkar se nån i helgen
Kan inte klistra på nåt
Jag mår inte bra

Jag vill alltid ha det jag inte kan få
Och blir aldrig nöjd med det jag får
”vi är ju inte tillsammans så du får ju göra som du vill”
Har alltid velat ha frihet
Varför vill jag bara låsa in mig nu
Det är kallt

Det pratas om strategier och policyn
Möte idag kl 12:30 efter lunch
”hör av dig när du vill ligga så kommer jag på en gång”
Har avbokat tid med psykologen
Vi som skulle prata om min barndom
Misshandel och krig
Det gör inget

Har inte fått nåt brev från mitt fadderbarn
Fast det var 3 veckor sen jag skrev
”Jag har aldrig legat med nån bättre än dig”
Det är snart sommar och jag är snygg, sexig och singel
Men jag vill bara gå hem
och gråta




Fri vers av barbarella
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-07 10:11



Bookmark and Share


    LitenYxa
Tyvärr räcker det inte att vara snygg sexig och singel, det räcker dessutom inte att vara djup, poetisk eller jordnära. Inget kan hålla dig från "downies" när man helt enkelt mår dåligt. Rid ut stormen, om någon dag, en vecka, känner du att du är snygg sexig igen, eller hur du vill känna dig.

Själv sitter jag olycklig kär, första gången i mitt liv, känner jag att det är en tjej värd att kämpa för, jag har slipat mitt yttre och inre till den här dagen. Ändå räcker inte världen till.

Inget tycks lyfta mig från den eviga känslan att låsa in sig, inte bry sig. Jag rider ut stormen, orkar inte bry mig. Säger fuckit.

Dags för en 11:00 grogg? inte vet jag.

Livet är en blandning av melankoli och lyckan.

För att ge lite mer jordnära kritik; Du lyckades fånga vardagen med ett jordnära och enkelt språk. tummen up!
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

barbarella
barbarella