Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Greker


Greker
De har levt över sina tillgångar länge
Men nu får de sin ”backlash”


Och de skriker och lever om
Det märkliga är, att världen
Liksom ”tar chansen” att reagera
Över detta

Som om ett litet
Om än historiskt betydelsefullt land
Skulle ”styra världen”


De får betala för sitt ”förskottsliv”
Men de gillar det inte
Man vaddå, det skiter väl vi i…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-07 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO