Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var finns du


Var finns du


Du som alltid förstår mej
Du som tänker
Kanske inte som mej
Men du förstår hur jag tänker
Och du tillåter mej det

Jag tillåter dej med
Jag förstår dej
Nästan alltid
Och om vi inte förstår varann
Nån gång
Så är det ok med

Vi spelar fyrhänt i livet
Vi spelar som bäst, hela symfonier
”gissa vem som är harpan”
Men i det fallet så älskar jag harpa
Och vi låter varandra spela långa
Solon….

Våra musikstycken innefattar tystnad
Långa generalpausar
Då tystnaden är skön
Inte pinsam och ledsam
Men livet med dej, med gemensam taktpinne
Och unisona stycken
Duetter och allt som man kan ge
Och dela med varann


Var finns du…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-07 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO