Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smeker mina ärr

Regnet öser ner som om det vore september.
Jag gör inget jag borde.
Jag bara längtar till december.

Det går en röst igenom husets väggar.
Gör något du borde.
Jag vill bara ha sönder saker, slunga släggan.

Jag leker med mina fingrar.
Vad var jag en gång.
Minnen smeker mina ärr, de glimmar.

Jag ser mig i ögonen.
Jag ser mina svek, mina lögner.
Jag drar till flykt, drar upp mina sömmar.

Hur blev det så här




Fri vers av miss_me
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-11-10 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me