Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens vånda


Nästa gång du ser in i mitt hjärta
vill jag att du har dina dubbelslipade glasögon på




Fri vers av Almagrundet
Läst 415 gånger
Publicerad 2005-11-10 21:10



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Den satt bra.
2007-12-24

  Cris
oh...no...då skulle jag inte se någonting. Men det kanske är meningen.hehe!
Våndan finns i alla fall i dessa rader. Något som någon begär, en önskan.
Fint!
2005-11-11

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Haha, precis! Vad var det jag sade, genialiskt :D

Dubbelslipade till och med... Go you!
2005-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet