Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgmantel

 

 

Täcker skörheten

Omsluter rummet

Varsamhetslängtan




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 191 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-05-16 09:13



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
ja ibland måste man täcka sin skörhet..
för att överleva
ibland behöver man tillskott så man blir starkare..
allt har sin tid..
applåder
kb
2010-05-20

  Bibbi VIP
"Om jag ock vandrar i dödsskuggans dal, fruktar jag intet ont, ty du är med mig; din käpp och stav de trösta mig." Psaltaren 23:4
2010-05-17

    ej medlem längre
Få, men sanna rader ... Fint skrivet!


Titeln ger mig associationer till Fjärilen "Sorgmantel"
som ger ett liknande intryck ...


Hälsn. Ann
2010-05-17

  aol
så sant så nära vännen,
2010-05-16

    © Birgitta Wäppling VIP
Väl beskrivet. Stillsamt, varsamt och verklighetsnära.
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*