Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill älska älska.....

Dina ögon
de är
så sköna
glödande
heta av kärlek
du får visa mig
vad jag ska se
vad jag får känna
så dina kärleksfrön
i mig
låt dom gro och växa
låt dom spira i mig

håll mig nära
känner längtan
känner hunger
bara du kan stilla den
känner i min kropp
i min själ
att jag vill ha dig
vill älska älska älska
med dig




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 370 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-05-08 04:15



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Passionerat vackert!
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna