Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anmäl alltid


(melodin kanske ni kan gissa) ;=)
(med slutklämmen 3 ggr dock)

Anmäl alltid

Försäkringskassan

För sina tjänstefeeeel



För din egen skull

Och för våran skull

Samt för allas skull




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-30 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO